آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر آموزش‌وپرورش: اجرای نادرست قانون رتبه‌بندی، کام برخی معلمان را تلخ کرده است | رشد ۲۶درصدی حقوق معلمان

  • کد خبر: ۲۳۶۴۲۵
  • ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵
وزیر آموزش‌وپرورش: اجرای نادرست قانون رتبه‌بندی، کام برخی معلمان را تلخ کرده است | رشد ۲۶درصدی حقوق معلمان
وزیر آموزش‌وپرورش در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، از رشد ۲۶درصدی حقوق معلمان به‌دلیل اجرای قانون رتبه‌بندی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضامراد صحرایی، وزیر آموزش‌وپرورش در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۳) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی تدابیر اتخاذشده برای سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۳، اظهار کرد: دولت سیزدهم در شرایطی وزارت آموزش‌وپرورش را تحویل گرفت که شاهد دو سال تعطیلی کلاس‌های درس و ناامیدی جامعه بودیم.

وی افزود: بازگشایی مدارس و بازگشت نوجوانان و جوانان به کلاس‌های درس تصمیم سختی بود که ما در آغاز سال ۱۴۰۱ گرفتیم. با توجه به جنگ ترکیبی که در جامعه به راه انداخته بودند، والدین از این تصمیم نگران بودند، اما بالاخره ما پس از بحث‌های کارشناسی در مهرماه سال ۱۴۰۱ مدارس را بازگشایی کردیم؛ در شرایطی که از ۲۵ شهریور ماه ۱۴۰۱ کشور وارد جنگ شناختی شده بود و نوک این حمله مدارس ما به‌ویژه دبیرستان‌های دخترانه بود.

صحرایی ادامه داد: با ابتکار مجلس شورای اسلامی و دولت، قانون رتبه‌بندی معلمان در مجلس نهایی شد و یک راهبرد اثربخش برای جداکردن صف فرهنگیان از افرادی که نسبت به وضعیت خود اعتراض داشتند، بود. یکی دیگر از چالش‌هایی که ما با آن مواجه هستیم، اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان است که اجرای نادرست آن، کام برخی معلمان را تلخ کرده است. عدم پرداخت کافی و اجرای درست رتبه‌بندی معلمان در اسفند سال ۱۴۰۱ منجر به نارضایتی معلمان شد و درنهایت در فروردین سال ۱۴۰۲، وزیر آموزش‌وپرورش استعفا داد و بنده در شرایطی این وزارت‌خانه را تحویل گرفتم که با سه نقطه بحرانی مواجه بودیم.

وزیر آموزش‌وپرورش بیان کرد: وضعیت دانش‌آموزان کشور از سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲ نشان می‌دهد که جمعیت دانش‌آموزی کشور بیش از سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر اضافه شده است. از سوی دیگر، میزان بازنشستگی در وزارت آموزش‌وپرورش از میزان جذب‌شدگان پیشی گرفته، یعنی ما از یک‌سو با رشد جمعیت دانش‌آموزی و از سوی دیگر با افزایش میزان بازنشستگان روبه‌رو هستیم. همچنین در وزارت آموزش‌وپرورش، در بحث نیروی خدماتی با کاهش روبه‌رو شده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ما برای سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۱۷۶ هزار و ۷۳۱ معلم کمبود داشتیم و بنده در ۲۹ مهر سال ۱۴۰۲ این موضوع را به سازمان اداری و استخدامی اعلام کردم. از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۰ جذب دانشجومعلم به صفر رسیده بود که ما در وزارت آموزش‌وپرورش و با همکاری سازمان اداری و استخدامی مجوز جذب ۷۲ هزار نفر را گرفتیم که این میزان استخدام در این حجم بی‌سابقه است. نتایج آزمون استخدامی در همین هفته اعلام خواهد شد.

صحرایی اضافه کرد: همچنین یک بسته تشویقی را برای نگه‌داشت بازنشستگان و افرادی که در شرف بازنشستگی هستند، در وزارت آموزش‌وپرورش طراحی کردیم و اکنون در دولت است که اگر در دولت به تصویب برسد، بستر نگه‌داشت معلمان را فراهم خواهد کرد.

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: دستورالعمل نقل‌وانتقال معلمان را نیز به‌نفع شهر‌هایی که کمبود معلم دارند، اصلاح کردیم. سهم بودجه آموزش‌و‌پرورش از بودجه کشور در یک دهه اخیر روزبه‌روز کمتر شده است و ما دائماً با کسری بودجه مواجه هستیم و تلاش کردیم تا آن را برطرف کنیم.

وی عنوان کرد: با وجود همه این مشکلات، ما ۴۷ همت مطالبات و معوقات معلمان را پرداخت کردیم. اکنون نیز ۷۳ همت کسری در وزارت آموزش‌وپرورش داریم. با وجود این، پرداخت حقوق معلمان حق‌التدریس ماهانه شده است و از منبع مالی وزارت آموزش‌وپرورش بالغ بر ۲۵ همت تسهیلات با سود پایین به معلمان اعطا کردیم. حقوق معلمان با اجرای رتبه‌بندی ۲۶ درصد رشد پیدا کرده البته حق معلمان بیش از این است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->